Żeberka stojące pieczone z pieczarkami z czerwonego wina

Żeberka stojące pieczone z czerwonymi grzybami winnymi to bezglutenowe i pierwotne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 1152 kalorie, 46g białka, oraz 90 g tłuszczu. Na $9.39 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka musztardy dijon, pieprz, kości prime żeber pieczeń, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony kurczak z pieczarkami w sosie z czerwonego wina, Pieczenie Żeber Stojących, oraz Pieczenie Żeber Stojących dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić pieczeń w temperaturze pokojowej 1 godzinę.
Ubij razem musztardę i następne 3 składniki; rezerwy 1 łyżka. mieszanka. Pozostałą mieszaninę pocierać na pieczeni; posypać solą i pieprzem.
Ułożyć pieczeń na lekko nasmarowanym stelażu na patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 450 na dolnej półce piekarnika 45 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 350; Piec 1 godzinę i 10 minut lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 120 do 130 (średnio Rzadki) lub 130 do 135 (średni).
Odstawić 30 minut; przenieść pieczeń do półmiska, zastrzegając kapiele na patelni.
W międzyczasie przygotować grzyby z czerwonego wina: odtłuścić tłuszcz z zastrzeżonych kropli; umieścić patelnię na kuchence nad 2 palnikami. Roztopić masło na patelni na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając i przesuwając patelnię, jeśli jest to konieczne, aby zapobiec gorącym punktom.
Dodać grzyby; podsmażyć 3 minuty.
Dodać szalotki; gotować, stale mieszając, 3 do 4 minut lub do miękkości. Wymieszać z winem; gotować, ciągle mieszając, 2 minuty. Wymieszać bulion; zmniejszyć ogień do medium i gotować na wolnym ogniu, ciągle mieszając, 5 minut. Wymieszać w reserved 1 łyżka. mieszanka musztardy.
Dodać sól i pieprz do smaku. Pieczeń pokroić w plasterki i podawać z mieszanką grzybową.