Święto Dziękczynienia Live Roast indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $107.7 na porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 2112 kalorii, 31g białka, oraz 81 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, jabłka, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 74 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczony indyk z sosem Podrobowym i kiełbasą i sosem szałwiowym, na Święto Dziękczynienia, Łatwa zupa z indyka-FitStar-inspirowanie ludzi do zdrowszego życia, oraz Dziękczynienie resztki z indyka Bliss: Indyk Mac-and-Cheeselets.
Instrukcje
1
Dwa do trzech dni przed pieczeniem, rozmrozić indyka w lodówce lub w chłodnicy w temperaturze 38 stopni F, Góra.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Połączyć bulion warzywny, sól, cukier, pieprz, ziele angielskie i imbir w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Mieszaj, aż sól i cukier rozpuszczą się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Zdjąć z ognia. Schłodzić solankę do temperatury pokojowej, a następnie schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
4
W przeddzień pieczenia połącz solankę, zimną wodę i lód w chłodnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
5
Rozmrożonego indyka (flaki, szyja i inne) włożyć do solanki. Zamknij chłodnicę i użyj jej jako otomany. Docelowy czas solanki: 12 godzin; Przerzuć ptaka raz w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1
Rozgrzać piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Usunąć ptaka z solanki i spłukać wewnątrz i na zewnątrz. Solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
3
Umieść ptaka na stojaku do pieczenia i umieść stojak w patelni do pieczenia. Wytrzyj ptaka do sucha wewnątrz i na zewnątrz papierowymi ręcznikami. Pozwól ptakowi usiąść w temperaturze pokojowej przez co najmniej godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Połącz jabłko, cebulę, cynamon i wodę w bezpiecznej misce mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 5 minut.
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Odcedzić i dodać do jamy indyka, wraz z rozmarynem i szałwią. Truss, jeśli chcesz. Lekko pokryć ptaka olejem rzepakowym. Schowaj skrzydła. Piecz ptaka na najniższym stojaku piekarnika przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Włóż termometr sondy do najgrubszej części piersi i zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piecz, aż termometr zarejestruje 155 stopni F, około 2 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Wyjmij ptaka z piekarnika, przykryj luźno folią aluminiową i pozostaw na co najmniej 15 minut przed rzeźbieniem.