Przepis Last minute Christmas pudding można zrobić w około 35 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 672 kalorie. Ten przepis służy 6. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę samowystarczalną, rozdrobnij pomarańczową marmoladę, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Pięciominutowy Świąteczny Popcorn, Świąteczne s na ostatnią chwilę: tarty z masłem, oraz Świąteczne s na ostatnią chwilę: Candy Cane Fudge.
Instrukcje
1
Masłem i wyłożyć podstawę miski budyniowej o pojemności 1,5 litra papierem tłustym. W dużej misce wymieszaj składniki, dodając je pojedynczo w kolejności, w jakiej są wymienione, aż wszystko zostanie całkowicie wymieszane.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać budyń do miski i przykryć kółkiem papierem tłuszczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
3
Umieść budyń na talerzu i kuchenka mikrofalowa na Medium przez 20-25 minut, aż gotowane i wstawiony szaszłyk wychodzi czysty. Pozostaw na 5 minut, a następnie wyjmij i podawaj z masłem brandy i śmietaną.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na budyń. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.