Świąteczny plasterek szynki z cynamonem Jabłko Pierścionki

Świąteczny plasterek szynki z cynamonem Jabłko Pierścionki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj świąteczny plasterek szynki z cynamonowymi pierścieniami jabłkowymi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka gotowania jabłek, ostry sos, cukierki cynamonowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Deserowe Jabłka Z Syropem Cynamonowym, Jesienna Sałatka Owocowa: Jabłko Cytrusowe Cynamon, oraz Świąteczne Pierścionki Z Kwaśną Śmietaną.

Instrukcje

1
Tłuszcz na kawałku szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
Umieścić plasterek szynki w lekko nasmarowanym dużym płytkim naczyniu; pędzel z ostrym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 14
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
4
Przełożyć na półmisek.
5
Jabłka rdzeń i pokroić w 1/2 " - grube pierścienie. Wbić goździki w pierścienie jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
6
Połączyć cukierki wody i cynamonu w dużej patelni; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukierki rozpuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj pierścienie jabłka; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając często.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Usuń pierścienie jabłka z patelni; odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj cukier do patelni, mieszając, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; gotować 10 do 12 minut lub aż mieszanina zostanie zmniejszona do 1 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodaj pierścienie jabłka do patelni, obracając się do glazury po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Przenieść cynamon jabłko pierścienie do serwowania półmisek. Łyżka pozostałej glazury na pierścieniach szynki i jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn