Świeży Ryż Cytrynowy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj świeżego ryżu cytrynowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 266 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka ryżu basmati, oliwa z oliwek extravirgin, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj lemon rice, jak zrobić lemon rice / easy rice s, Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, oraz Wegańskie cytrynowe babeczki z nadzieniem ze świeżych jagód i kremem z cytryny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękki.
Zdjąć patelnię z ognia; odstawić 5 minut. Puch z widelcem.
Rozgrzać olej i masło na małej patelni na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Dodać nasiona gorczycy na patelnię; gotować 2 minuty lub aż nasiona zaczną pękać. Zeskrobać mieszaninę nasion na mieszaninę ryżu za pomocą gumowej szpatułki.
Dodaj 3 łyżki kolendry, skórkę cytryny i sok z cytryny do ryżu; dobrze wymieszać.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.