Świeży Makaron Pomidorowy

Świeży Makaron Pomidorowy
Jeśli masz około 45 minut do spędzenia w kuchni, makaron ze świeżymi pomidorami może być świetnym przepisem bez nabiału, wegetariańskim i wegańskim, który warto wypróbować. Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 379 kalorii, 12 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 1,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Aby przepis był tak aromatyczny, wystarczy mieszanka soli, oliwy z oliwek, pomidorów i kilku innych składników. Świetnie sprawdza się jako raczej niedrogi hor d'oeuvre. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 81%, to danie jest doskonałe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Makaron ze świeżymi pomidorami, Makaron ze świeżym sosem pomidorowym i Makaron ze świeżym mozzarellą i pomidorami.

Instrukcje

1
W każdym pomidorze zrób nacięcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2
Włóż pomidory do wrzącej wody na 1 minutę; odpływ. Gdy ostygnie na tyle, że będzie można go wziąć do ręki, usuń skórkę i wyrzuć. Nasiona i posiekane pomidory; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Gotować makaron według wskazówek na opakowaniu. W międzyczasie na patelni podsmaż na oleju zieloną paprykę, cebulę i czosnek przez 2-3 minuty lub do miękkości. Wymieszaj pomidory, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; dusić bez przykrycia przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wymieszać z bazylią i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Odcedzić makaron; wymieszać z mieszanką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia55
Magazyn