Świeże Pieczone Ryby Spritz

Świeże Pieczone Ryby Spritz
Świeże pieczone ryby Spritz jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 586 kalorii, 50g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.22 za porcję. Jeśli masz filety z tuńczyka, cebulę, majeranek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ryba pieczona po grecku: świeża, prosta i pyszna, Spritz świeża marchewkowo-pomarańczowa, oraz Placek rybny ze świeżym i wędzonym łososiem.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn