Świeże oregano i zielona fasola jeżynowa

Świeże oregano i zielona fasola jeżynowa
Świeża fasolka szparagowa z oregano i jeżyną to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i wegetariański przepis na 8 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 52 kalorie . Za 72 centy za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Ten przepis z Allrecipes wymaga jeżyn, soli selera, soli i pieprzu oraz oregano. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 71% , to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Świeża fasolka szparagowa z oregano i jeżynami , Fasola szparagowa z oregano i Pieczona fasolka szparagowa i papryka z bułką tartą z oregano .

Instrukcje

1
Napełnij rondelek 1-centymetrową ilością wody i włóż koszyk do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Włóż fasolkę szparagową do koszyka do gotowania na parze i posyp oregano, solą selerową i proszkiem cebulowym. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotuj na parze przez 5 minut, następnie wyjmij fasolę z kosza do gotowania na parze i włóż ją do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Delikatnie dodaj jeżyny, pozwalając, aby ciepło zielonej fasolki wypłynęło z nich sok. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn