Świeża Żurawinowo-Imbirowa Przyprawa

Świeża Żurawinowo-Imbirowa Przyprawa
Świeży żurawinowo-imbirowy smak może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, cytryny, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Świeża Żurawina Relish, Świeża Żurawina Relish, oraz Świeża Żurawina Relish.

Instrukcje

1
Żurawinę opłukać i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
2
Usunąć i wyrzucić wszelkie posiniaczone lub miękkie. Delikatnie osuszyć jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
3
Obieraczką do warzyw wymieszaj w cienkie paski całą żółtą skórkę (nie białą) z cytryny; grubo posiekaj. Zachowaj cytrynę do innych zastosowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
4
W maszynce wirować żurawinę, skórkę cytryny, cukier, skrystalizowany imbir i zmielony imbir, aż zostaną drobno posiekane. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn