Świeża Szarlotka
Przepis świeża Szarlotka może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 1 godzina i 10 minut. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 577 kalorii, 12g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką jabłka, zmielony cynamon, dodatkowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako deser w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. Make Pie crust mix zgodnie z zaleceniami dla 9-calowy placek dwóch skorupy, przy użyciu 1/3 szklanki zimnej wody-z wyjątkiem wykończenia zwisające krawędzi dolnej ciasta 1 cal od krawędzi płyty.
Wymieszać razem 1/2 szklanki cukru, mąka, cynamon i gałka muszkatołowa w dużej misce.
Dodać jabłka; wrzucić. Łyżka do wyłożonego ciastem talerza ciasta. Kropka z masłem.
Pozostałe ciasto rozwałkować; pokroić na 10 pasków, każdy o szerokości około 1/2 cala.
Umieść 5 pasków na całej płycie nadzienia. Splot poprzeczny pasek przez pierwsze składanie z powrotem co drugi pasek z pierwszych 5 pasków. Kontynuuj tkanie, składając z powrotem alternatywne paski przed dodaniem każdego paska poprzecznego, aż do zakończenia siatki. Wykończenia końców. Fold przycięte krawędzi dolnej skorupy nad końcami pasków, budując wysoką krawędź. Pieczęć i flet.
Lekko posmarować mlekiem, lekko posypać dodatkowym cukrem.
Piec 30 do 35 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i sok jest bąbelkowy.