Świeża Mozzarella, suszone na słońcu pomidory i Prosciutto warstwy
Świeża Mozzarella, suszone na słońcu pomidory i Prosciutto Stratan to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $8.53 za porcję. Jeśli masz crème fraîche, parmezan, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Makaronem Z Suszonych Pomidorów I Świeżej Mozzarelli, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
3
Piec w 350 przez 10 minut lub do tosty, mieszając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Połączyć mleko, crme frache i substytut jajka w dużej misce, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj pomidory i czosnek, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Dodać chleb; delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
7
Odstawić 5 minut.
8
Wlać połowę mieszanki chleba do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż prosciutto i mozzarellę równomiernie na mieszaninie chleba. Doprawić pozostałą mieszanką chlebową. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub do nocy.