Śródziemnomorska Zupa Jarzynowa
Śródziemnomorska zupa jarzynowa to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta zupa ma 163 kalorie, 9g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz squasha, pomidory z puszki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona Śródziemnomorska Zupa Jarzynowa, Śródziemnomorska Zupa Jarzynowa Z Grilla, oraz Śródziemnomorska Zapiekanka Warzywno-Serowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Dodaj cukinię i żółty squash; smażyć 3 protokół.
Dodać wodę i 5 kolejnych składników (woda przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.