Śródziemnomorska Sałatka ryżowa z pieczonym tuńczykiem
Śródziemnomorska Sałatka ryżowa z pieczonym tuńczykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $6.98 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 715 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka steków z tuńczyka, sól, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 87% to danie jest super. Podobne przepisy to Sycylijska Sałatka Ryżowa Z Pieczonym Tuńczykiem, Pieczone Steki Z Tuńczyka Śródziemnomorskiego, oraz Korzyści zdrowotne tuńczyka: śródziemnomorska Sałatka Antipasto Tunan.
Instrukcje
1
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować ryż, aż tylko zrobić, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Drenaż. Spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Dokładnie odcedzić.
4
W średniej szklance lub misce ze stali nierdzewnej połączyć ryż, cebulę, pomidor, paprykę, oliwki, natkę pietruszki i 1/2 łyżeczki tymianku. W małej szklance lub misce ze stali nierdzewnej, ubić ocet z musztardą, czosnkiem, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto Kukurydziane
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać 1/3 szklanki oleju powoli, ubijając. Wrzuć ten vinaigrette z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Tuńczyka natrzeć pozostałą 1 łyżką oleju i posypać pozostałym 1/2 łyżeczki tymianku, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sól Do Obramowania Szkła
Mandarynki, Każda
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
7
Rozgrzać patelnię grillową lub dużą ciężką patelnię na umiarkowanie dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1
Rekomendacja win: poszukaj lekkiego, orzeźwiającego białego wina z Morza Śródziemnego. Albo butelka zachwycającego albario z Galicji w Hiszpanii lub Ctes de Gascogne z południowo-zachodniej Francji byłoby właściwe.