Środkowo-Wschodnie Uda Z Kurczaka

Środkowo-Wschodnie Uda Z Kurczaka
Udka z kurczaka ze Środkowego Wschodu mogą być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać curry, ocet winny, Wino i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Kurczak Z Bliskiego Wschodu, Bliskowschodni Kurczak z ryżem, oraz Bliskowschodnie Okłady Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i zwrócił lekko brązowy, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń cebulę z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Jedną stronę udek kurczaka przyprawić połową Masali garam i curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udka Z KurczakaUdka Z Kurczaka
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Garam MasalaGaram Masala
4
Umieść kurczaka przyprawione stronie w dół do patelni,i doprawić drugą stronę z pozostałym garam masala i curry. Kontynuuj gotowanie kurczaka aż rumiane z obu stron, o 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Garam MasalaGaram Masala
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać czerwone Wino i czerwony ocet winny. Dusić około 30 sekund, skrobanie i rumiane kawałki z patelni. Wymieszać z przygotowaną cebulą i rosołem z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Dusić udka kurczaka, aż nie będzie już różowy w środku, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Udka Z KurczakaUdka Z Kurczaka
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Czerwone WinoCzerwone Wino
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn