Środkowo-Wschodnie Uda Z Kurczaka
Udka z kurczaka ze Środkowego Wschodu mogą być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać curry, ocet winny, Wino i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Kurczak Z Bliskiego Wschodu, Bliskowschodni Kurczak z ryżem, oraz Bliskowschodnie Okłady Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i zwrócił lekko brązowy, o 7 protokół.
Usuń cebulę z patelni i odstawić.
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Jedną stronę udek kurczaka przyprawić połową Masali garam i curry.
Umieść kurczaka przyprawione stronie w dół do patelni,i doprawić drugą stronę z pozostałym garam masala i curry. Kontynuuj gotowanie kurczaka aż rumiane z obu stron, o 4 protokół z każdej strony.
Wlać czerwone Wino i czerwony ocet winny. Dusić około 30 sekund, skrobanie i rumiane kawałki z patelni. Wymieszać z przygotowaną cebulą i rosołem z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Dusić udka kurczaka, aż nie będzie już różowy w środku, o 20 protokół.