Śliwki Prażone

Śliwki Prażone
Pieczone śliwki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, śliwki, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Śliwki Prażone, Zabaglione z prażonymi śliwkami, oraz Śliwki Prażone Z Cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć plastry śliwki i brązowy cukier; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
3
Rozprowadzić na patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec, odsłonięty, w 475 przez 12 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Usunąć; lekko ostudzić.
6
Podawać na ciepło z ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn