Śliwki Prażone

Śliwki Prażone
Pieczone śliwki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, śliwki, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Śliwki Prażone, Zabaglione z prażonymi śliwkami, oraz Śliwki Prażone Z Cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połączyć plastry śliwki i brązowy cukier; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
3
Rozprowadzić na patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Piec, odsłonięty, w 475 przez 12 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Usunąć; lekko ostudzić.
6
Podawać na ciepło z ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn