Łosoś szkliwiony jabłkiem i chrzanem
Jabłko i chrzan-glazurowany łosoś to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 343 kalorie, 34g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka chrzanu, oliwy z oliwek, octu szampańskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Żeberka wieprzowe glazurowane z chrzanem Jabłko Slaw, Łosoś wędzony z kremem jabłkowo-chrzanowym i czarnym pieczywem, oraz Miód Jabłkowy Cydr Glazurowany Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz galaretkę jabłkową, szczypiorek, chrzan, ocet i 1/4 łyżeczki soli, dobrze mieszając trzepaczką.
Łososia posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać łososia i gotować 3 protokół. Odwróć łososia; umyj połowę mieszanki jabłek. Wrap uchwyt patelni z folią; piec w 350 przez 5 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Pędzel z pozostałą mieszanką jabłek.