Łosoś smażony z makaronem Cukiniowym i czerwoną papryką
Smażony łosoś z kluskami z cukinii i czerwoną papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 37g białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz coulis papryki, sok z limonki, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Smażone Jabłko, Cebula I Papryka, Grillowany ser z podsmażoną cebulą i papryką, oraz Łosoś pieczony z papryką z puree marchewkowo-imbirowym i Coulis z czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować red Bell Pepper Coulis; odstawić. Pokrój cukinię wzdłuż na paski o grubości 1/4 cala, zatrzymując się w wewnętrznej części cukinii zawierającej nasiona; Odrzuć środkowe części.
Paski pokroić wzdłuż na długie, cienkie "makarony"; odstawić.
Połącz sok z limonki i następne 4 składniki (sok z limonki przez czosnek) w małej misce. Łososia Rub mieszaniną soku. Łosoś w mące. Stopić 2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać łososia; smażyć 4 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Usuń łososia z patelni. Odstawić; ogrzać.
Rozpuścić 1 łyżeczkę masła na patelni.
Dodaj kluski cukinii; smażyć 4 minuty lub aż zwiędną, podrzucając delikatnie.
Łyżka Red Bell Pepper coulis na 6 talerzy do serwowania. Top z kluskami z cukinii i łososiem.
W razie potrzeby udekorować posiekaną natką pietruszki i świeżo zmielonym pieprzem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau