Łosoś imbirowy gotowany na parze z smażonym Bok Choy

Łosoś imbirowy gotowany na parze z smażonym Bok Choy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gotowanego na parze łososia imbirowego z smażonym Bok Choy. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 333 kalorie, 32G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $4.3 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, cukier, olej arachidowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wino można śledzić to danie główne z Wino deserowe Gelee z owocami cytrusowymi jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, Smażony Shanghai Bok Choy z imbirem, oraz Smażony Bok Choy z czosnkiem, imbirem i szalotki.

Instrukcje

1
W małej misce połączyć wino do gotowania z 1 łyżką sosu sojowego i 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść łososia na żaroodpornym talerzu, który idealnie pasuje do parownika lub głębokiej patelni z ciasną pokrywą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wlać mieszaninę soi na wierzchu, włączyć do płaszcza i odstawić na 30 minut.
4
W małej misce, połączyć bulion z kurczaka z octem ryżowym, startym imbirem, czosnkiem, 1/2 łyżeczki oleju sezamowego i połowę szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj pozostałą 1 łyżkę stołową plus 1 łyżeczkę sosu sojowego i 1 1/4 łyżeczki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Wylać marynatę i posmarować łososia pozostałą 1 łyżeczką oleju sezamowego. Rozsypać julienned imbir na wierzchu ryby, przykryć i pary, aż ledwo gotowane przez, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Posypać Pozostałe szalotki na wierzchu łososia i pary przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
8
Rozgrzać duży wok lub patelnię, aż bardzo gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
9
Dodać olej z orzeszków ziemnych i olej sezamowy i ciepła, aż tylko palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
10
Dodać czosnek, imbir i pasty chili i Stir-smażyć, aż lekko rumiane, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
11
Dodaj bok choy i szczyptę soli i Stir-smażyć, aż chrupiące-przetargu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
(duża Tuba)(duża Tuba)
12
Dodać bulion z kurczaka, gotowanie wina i sosu sojowego i gotować, podrzucając, przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
13
Przełóż łososia i zieleninę na talerze i podaj SOS przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn