Przepis łatwy hiszpański ryż jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 6. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 171 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Mieszanka papryki, chili w proszku, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łatwy Hiszpański Ryż, Easy Spanish Rice (lżejszy ), oraz Easy Spanish Rice & Southwest Tortilla Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować ryż i cebulę w oleju w 10-calowej patelni na średnim ogniu o 3 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż ryż jest złoty brąz i cebula jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Ryż
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać pozostałe składniki.
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić około 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryż będzie miękki.
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jednym z win, które można spróbować jest Tridente EntreSuelos Tempranillo. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.