Łatwe Włoskie Kanapki Z Wołowiną

Łatwe Włoskie Kanapki Z Wołowiną
Przepis łatwe włoskie kanapki z wołowiną może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 8 godzin i 40 minut. Ten przepis służy 24 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wołowiny chuck pieczeń, dressing, ser mozzarella, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini, Włoskie kanapki z wołowiną mamy, oraz Włoskie Kanapki Z Wołowiną.

Instrukcje

1
Wyciąć nadmiar tłuszczu z wołowiny. Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować wołowinę na patelni o 5 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieścić wołowinę w powolnej kuchence 4-do 5-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Polać sosem wołowym. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
4
Usuń wołowinę z wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
5
Pokrój wołowinę na cienkie plasterki; wróć do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 20 do 30 minut dłużej lub aż wołowina jest gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
6
Polać wołowinę, ser i paprykę na dolnych połówkach focaccii; na wierzchu pozostałe połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
FocacciaFocaccia
SerSer
WołowinaWołowina
7
Każdą focaccię pokroić na 8 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
FocacciaFocaccia

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia5
Magazyn