Łatwe Ciasto Z Kremem Kokosowym

Łatwe Ciasto Z Kremem Kokosowym
Ten przepis służy 15 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz Baker ' s angel flake coconut, gotową do użycia crumb crust graham cracker, Cool whip bited topping i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, Ciasto Z Kremem Kokosowym, oraz Łatwe Ciasto Z Kremem Kokosowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać 1 szklankę chłodnego bata i 3/4 szklanki kokosa; wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Tymczasem tosty pozostały Kokosowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
TostyTosty
3
Top ciasto z pozostałym chłodnym batem; posypać tosty Kokosowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn