Łatwe Ciasto Marchewkowe Bezglutenowe

Łatwe Ciasto Marchewkowe Bezglutenowe
Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest idealny do Wielkanoc. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, masło, kokos, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym, Zdrowe ciasto marchewkowe Milkshake (bezglutenowe, bez cukru, o niskiej zawartości tłuszczu), oraz Zdrowe ciasto marchewkowe z kaszy gryczanej (bez cukru, o niskiej zawartości tłuszczu, o wysokiej zawartości błonnika, bezglutenowe, wegańskie) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. smarować dno tylko 8-lub 9-calowy kwadratowy patelni ze skróceniem, lub spray z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, woda, 1/2 szklanki masła, cynamon, gałka muszkatołowa, 2 łyżeczki wanilii i jajka na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Łyżką wymieszać z marchewką i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
CynamonCynamon
MarchewMarchew
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 36 do 41 minut na 8-calowej patelni lub 33 do 38 minut na 9-calowej patelni lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
W dużej misce, beat twarogu, 2 łyżki masła, 1/2 łyżeczka wanilii i 1 łyżeczka mleka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Stopniowo ubijać w cukrze pudrze, 1 szklanka na raz, aż będzie gładka i do smarowania. Jeśli lukier jest zbyt gęsty, ubij więcej mleka, kilka kropli na raz. Wymieszać z kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
KokosKokos
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Rozłóż lukier na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn