Łatwa Zupa Fajita Z Kurczaka
Przepis Łatwy kurczak Fajita zupa jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 164 kalorie, 15g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 258 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako bardzo przystępne danie główne dla Jesień. Jeśli masz olej roślinny, cebulę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Easy Chicken Fajitan Enchiladas, Łatwa Zapiekanka Fajita Z Kurczaka, oraz Easy Fajita Chicken Taquitos.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku do zupy na średnim ogniu.
Umieścić kurczaka w gorącym oleju; gotować, mieszając tylko od czasu do czasu, aż brązowy, o 10 protokół.
Posypać fajita przyprawy na rumiane kurczaka i dobrze wymieszać do herbu.
Dodaj czerwoną i zieloną paprykę, paprykę poblano i cebulę do przyprawionego kurczaka. Wymieszać i gotować na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
Do garnka z kurczakiem i warzywami wlać pieczone pomidory, czarną fasolę i rosół z kurczaka. Doprowadzić zupę do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Przed podaniem zupę doprawić ostrym sosem, solą i pieprzem do smaku.