Łatwa tajska Sałatka z wołowiną lub kurczakiem

Łatwa tajska Sałatka z wołowiną lub kurczakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 393 kalorie, 27g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sałaty, cebuli, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szybka i łatwa tajska Sałatka wołowa, Sałatka Tiger Cries (pikantna tajska Sałatka wołowa), oraz Tajska Sałatka Wołowa.
Instrukcje
Ryż opłukać w drobnym sitku siatkowym pod zimną bieżącą wodą, aż nie będzie już mętny.
Przenieść do średniego rondla i przykryć 2 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, wyjąć z ognia i odstawić na co najmniej 10 minut, lub aż cała ciecz odparuje.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Kurczaka doprawić solą i czosnkiem w proszku.
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu. Gotuj kurczaka, zmniejszając ciepło w razie potrzeby, aż nie będzie już różowy w środku, a soki będą czyste.
Przenieść do nagrzanego piekarnika, aby się ogrzać.
Włożyć sałatę, ogórki, cebulę, pomidory, paprykę i kolendrę do dużej miski do mieszania lub serwowania. Rzucać, aby połączyć. W innej misce, wymieszać sok z limonki, sos rybny, cukier, i rozdrobniony czerwony pieprz, aż dobrze wymieszać i cukier rozpuszcza.
Kurczaka wyjąć z piekarnika, pokroić w cienkie paski i skropić sosem. Sałatkę i ryż podzielić między talerze do serwowania, a na wierzchu kromki kurczaka. Dressing może być również podawany przy stole, a każda sałatka ubrana indywidualnie.