Łatwa Powolna Kolacja Wołowa Z Krótkim Żebrem
Łatwa powolna Kolacja wołowa z krótkim żebrem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1073 kalorii, 37g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.89 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz marchew, fasolę, sos chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Żeberka wołowe wolno gotowane, Slow Cooker Wołowina Krótkie Żeberka, oraz Slow Cooker Wołowina Krótkie Żeberka.
Instrukcje
Spray 5-do 6-quart powolne kuchenka i 12-calowy nonstick patelnia z gotowania sprayu.
Żeberka posypać sezonowaną solą. Żeberka gotować na patelni na średnim ogniu 6 do 8 protokół, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane.
Usuń żeberka z patelni widelcem lub szczypcami; miejsce w kuchence.
Dodać ziemniaki i marchew.
Wymieszać zupę, sos chili, sos Worcestershire i czosnek pieprz w małej misce; wlać żeberka i warzywa.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 9 godzin.
Odtłuścić i wyrzucić tłuszcz w razie potrzeby. Wymieszać z zieloną fasolką. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 10 do 15 minut lub aż fasola będzie miękka.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do krótkich żeberek wołowych. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Raymond R Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.