Łatwa Azjatycka wołowina i kluski
Łatwa Azjatycka wołowina i makaron może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 25g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka zupy z makaronem ramen o Smaku wołowym, packaged colesław, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Pięć strzępków makaronu długowiecznego na Nowy Rok od " Easy Asian Noodles, Azjatycki Makaron Wołowy, oraz Azjatycka wołowina i kluski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć tłuszcz ze steku; pokroić po przekątnej ziarna na cienkie plasterki.
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać stek i cebulę; smażyć 1 minutę.
Wyjmij mieszaninę steków z patelni; utrzymuj ciepło.
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju do rozpalenia.
Dodaj slaw; stir-fry 30 sekund.
Zdjąć plaster z patelni; ogrzać.
Usuń makaron z paczek; zarezerwuj 1 paczkę przypraw do innego użycia.
Dodaj wodę i pozostały pakiet przypraw do patelni; doprowadzić do wrzenia. Złamać makaron na pół; dodać makaron do mieszaniny wody. Makaron gotować 2 minuty lub do wchłonięcia większości płynu, często mieszając. Wymieszać w mieszaninie stek, slaw, i sos sojowy; gotować, aż dokładnie ogrzane.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lubanzi Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.