Złote Warzywa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Złote warzywa mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz sól, marchew, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Złote Warzywa, Złoty kurczak i jesienne warzywa, oraz Złoty Kurczak I Jesienne Warzywa.
Instrukcje
Przyciąć i wyrzucić końce cukinii.
Cukinię pokroić na 3-do 4-in. długości.
Wytnij każdą długość na 1/4 do 1/2 cala.- grube zapałki; odstawić. Marchew obrać i pokroić w taki sam sposób jak cukinia; odstawić. Obrać jicamę i przeciąć na pół. Ułóż połówki, przyciąć bok w dół, na desce do krojenia i pokroić w 1/4-do 1/2-cala.- grube plastry. Ułożyć 3 lub 4 plastry i pokroić w 1/4-do 1/2-cala.- grube zapałki; odstawić.
Na dużej patelni na dużym ogniu tostuj nasiona kminku (jeśli używasz), aż będą pachnące, 2 do 3 minut.
Dodaj warzywa. Gotować, mieszając, aż skwierczy.
Dodać sól i sok i gotować, aż warzywa będą po prostu miękkie, o 5 protokół.
Posypać pieprzem i podawać na ciepło, ciepło lub w temperaturze pokojowej.