Złote buraki z Pietruszkowym Pesto i Fregolą

Złote buraki z Pietruszkowym Pesto i Fregolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Złote buraki z Pietruszkowym Pesto i Fregolan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.67 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, złote buraki, pistacje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Makaron Pesto z rukoli z prażonymi złotymi burakami, Żabnica w Prosciutto z pesto Fregola, oraz Sekretny składnik (pietruszka): Spaghetti z Pietruszkowym Pesto.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. buraki owinąć szczelnie w pojedyncze kawałki folii aluminiowej i umieścić w naczyniu na ciasto lub na obramowanej blasze do pieczenia. Piecz do miękkości (powinieneś być w stanie łatwo przebić je nożem), około 1 godziny. Rozpakuj i odstaw do ostygnięcia. Gdy jest wystarczająco chłodny, przetrzyj papierowym ręcznikiem, aby usunąć skórki lub obrać nożem do parowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pokroić na ćwiartki.
3
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia. Fregola gotować we wrzącej wodzie przez 12 minut lub zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FregulaFregula
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Przenieść do dużej miski i wymieszać w oleju, sól i pieprz, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Zrób pesto: używając ostrego noża szefa kuchni, mieląc czosnek z solą, a następnie przesuń płaską stronę noża na mieszaninie kilka razy, aby utworzyć pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Natkę pietruszki, orzechy i ser umieścić w misce robota kuchennego lub blenderze o dużej wytrzymałości (np. Vitamix).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać pastę czosnkową i pulse połączyć. Z procesorem pracującym na niskim poziomie, powoli wlewaj olej do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Cienki-Cienki-
8
Pesto wymieszać z fregolą. Fregolę podzielić na 4 miski, a następnie ułożyć na wierzchu 4 ćwiartki z buraków. Zmiel trochę pieprzu na wierzchu, w razie potrzeby, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
FregulaFregula
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn