Złota Zupa Ziemniaczano-Kalafiorowa
Zupa Golden Potato-kalafior może być tylko zupa szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,25 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka oliwy z oliwek, mielonego kminku, mniej sodu bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka z ziemniaków i kalafiora, Zupa Kalafiorowa Paleo Golden, oraz Zupa Przyprawowa Kalafior Złoty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować grzanki, połącz kminek i 1 łyżeczkę oleju w misce; dodaj kostki chleba i wrzuć do płaszcza.
Rozłóż kostki chleba na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 10 minut lub do złotego koloru. Grzanki lekko chłodne; odstawić.
Aby przygotować zupę, podgrzej 2 łyżeczki oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotki i seler; przykryć i gotować 2 protokół. Wymieszać kalafior, ziemniaki, bulion, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Umieścić mieszaninę warzywną, partiami, w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Zupę podziel równomiernie na 4 miseczki, podawaj z grzankami, a w razie potrzeby polej szczypiorkiem.