Zwiędły jarmuż z kokosem, imbirem i limonką
Zwiędły jarmuż z kokosem, imbirem i limonką może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 54 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, mleko kokosowe, jalapeño i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantna Ciecierzyca Z Imbirem I Jarmużem Oraz Sosem Z Jogurtu Limonkowego, Kokosowy makaron soba z kapustą imbirową, oraz Kokosowy koktajl mango z kapustą limonkową Zielony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim i małym ogniu.
Dodać 1 łyżkę lekkiego mleka kokosowego i olej rzepakowy.
Dodaj jalapeo i imbir; gotować 1 minutę.
Dodać jarmuż; gotować 2 protokół.
Dodaj 1/4 szklanki lekkiego mleka kokosowego, wody i cukru; przykryć i gotować 4 protokół. Wymieszaj w 1/4 szklanki lekkiego mleka kokosowego, soku z limonki i koszernej soli.