Zuppa di Pesce z Amalfi to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na $7.4 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 745 kalorii, 41g białka, oraz 36 g tłuszczu. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory, cebulę, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zuppa Di Pesce Zupa Rybna, Zuppa Di Pesce, Cioppino, czyli gulasz rybny, oraz Zuppa di pesce alla napoletana (gulasz rybny po neapolitańsku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej zapiekance rozgrzej oliwę na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
2
Dodać seler, czosnek, cebula, i pieprz płatki i gotować, aż półprzezroczyste, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
Czosnek
Pieprz
Cebula
3
Dodać sos pomidorowy, Wino i pomidory i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Pomidor
Wino
4
Dodać rybę i skorupiaki, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Odkryć i zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, aż Skorupiaki otworzyły, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skorupiaki
Ryby
5
Pieczywo i, gdy jest jeszcze gorące, natrzeć czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Chleb
Tosty
Sucha Przyprawa Rub
6
Połóż 1 plasterek w każdej z 4 misek. Podzielić owoce morza między 4 miseczki, następnie podzielić bulion między miseczki i posypać każdą miseczkę natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Owoce Morza
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Dekoruj liśćmi majeranku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majeranek
8
Podawać natychmiast.
9
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
10
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
11
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Tymianek
12
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.