Zuppa de Farro
Zuppa de Farro może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Przepis ten zachwycił 57 osób. Udaj się do sklepu i odbierz jęczmień perłowy, liście tymianku, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zuppa di Farro (włoska zupa Farro), Poważnie włoski: Zuppa di Farro, oraz Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić farro w dużej misce.
Dodać wodę do przykrycia i pozostawić do namoczenia na 1 godzinę.
Umieść farro i 8 szklanek wody w rondlu 6-quart i podgrzać na średnim ogniu do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 30 minut.
Dodać pancetta, cebula, czosnek i tymianek do rondla i gotować na średnim ogniu przez 10 minut lub aż pancetta jest dobrze rumiane.
Dodać farro, bulion, pomidory, bazylia i czarny pieprz i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 10 minut.
Podawać z serem, w razie potrzeby.