Zupa Z Wędzonego Indyka Z Dzikim Ryżem
Zupa z wędzonego indyka z dzikim ryżem jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 656 kalorii. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz cebulę, pół na pół, wewnętrzną łodygę selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kremowa zupa ryżowa z wędzonym indykiem, Pomarańczowo - Dzika Sałatka ryżowa z wędzonym indykiem, oraz Zupa Z Dzikiego Ryżu Z Indyka.
Instrukcje
Umieść nogi indyka, wodę, kostki bulionowe, cebulę, seler, marchew, czosnek, liście laurowe, czosnek w proszku, cebula w proszku, czarny pieprz, tymianek, majeranek i curry w garnku do zupy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Wymieszać z dzikim ryżem. Gotuj zupę na wolnym ogniu co najmniej 1 godzinę.
Wyjąć udka indyka i usunąć mięso z kości i ścięgien. Mięso posiekać i włożyć do zupy.
Wlać pół na pół i podgrzać do gotowania na wolnym ogniu. gotować na małym ogniu przez około 30 minut.