Zupa z szynki, ziemniaków i pora jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 165 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego pieprzu, soli, bulionu z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 341 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa z pora ziemniaczanego z szynką, Zupa z szynki ziemniaczanej i pora, oraz Zupa z pora i ziemniaków z szynką.
Instrukcje
1
Pory ugotować na maśle: rozpuścić masło w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać pory i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 protokół, lub do pory są miękkie, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)
1
Dodaj bulion z kurczaka, ziemniaki i biały pieprz. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2
Zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 25 minut lub aż warzywa są bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
3
Przecier zupy: za pomocą blendera zanurzeniowego lub stojącego blendera pracującego partiami, przetwarzaj do uzyskania gładkości. (Jeśli używasz blendera stojącego, nie napełniaj blendera więcej niż jedną trzecią gorącą zupą.)
Dodać szynkę, śmietanę, przyprawy: wymieszać pokrojoną w kostkę szynkę i wystarczającą ilość śmietany, mleka lub pół na pół lub wywaru, aby przerzedzić zupę do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych