Zupa z szynki i białej fasoli
Zupa z szynki i białej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, szynkę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zupa z białej fasoli i szynki.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż drobno posiekasz.
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj warzywa; saute 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj szynkę, liść laurowy, fasolę i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 12 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem i pieprzem. Odrzuć liść laurowy.