Zupa z salsą z czarnej fasoli
Przepis na zupę z czarnej fasoli i salsą można przygotować w około 55 minut . Za 4,14 USD za porcję przepis ten pokrywa 32% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy ma 705 kalorii , 73 g białka i 24 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 6 osób. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Będzie hitem na Twoim zimowym wydarzeniu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis z Allrecipes wymaga cebuli, soli, pomidorów w puszce i marchewki. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 61% . Ta ocena jest solidna. Burgery z czarnej fasoli i warzyw z salsą kukurydzianą , kawior z Karoliny - salsa z czarnej fasoli i kurczak z przyprawami z salsą z czarnej fasoli i mango są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozpuść masło w dużym garnku na średnim ogniu. Dodaj marchewki, seler i cebulę i gotuj przez 15 minut.
Wymieszaj pokrojone w kostkę pomidory z zielonymi papryczkami chili, czarną fasolą, sherry i czosnkiem. Dopraw kuminem, pieprzem cayenne i solą. Doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Na ostatnie kilka minut gotowania dodaj kolendrę.