Zupa Z Pora
Zupa z pora jest Wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako dość niedroga zupa dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz por, bagietkę po przekątnej chleba, gałązki tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 30%. Spróbuj Zupa Z Pora, Zupa Z Pora, Grochu I Mięty, oraz Zupa Z Pora I Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj por i czosnek; smażyć 15 minut lub aż złoty.
Dodaj bulion, tymianek i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 15 minut.
Podczas zupy simmers, rozgrzać brojlery.
Na dużą blachę ułożyć plasterki bagietki i równomiernie posypać serem. Broil 4 minut lub aż ser topi się i chleb jest tosty.
Wyjąć zupę z ognia i wyrzucić liść laurowy. Zupa z kadzi w pojedynczych miseczkach, a na wierzch tosty serowe.