Zupa Z Pierogów
Zupa z pierogów to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 13g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino ryżowe, skórkę pomarańczową, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Pierogów Z Kurczakiem, Zupa z kurczaka i pierogów, oraz Zupa Z Pierogów Wieprzowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 2 szklanki wody, bulion, szynkę, sherry, cukier, imbir, skórkę pomarańczową, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku w dużym garnku. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać białka scallion, grzyby i marchew. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż marchewki są chrupiące-przetargu, o 4 protokół.
Dodaj kapustę, pierogi i zieleninę z szalotki. Przykryć i gotować, aż pierogi będą miękkie i podgrzane przez, 4 do 5 minut. Pierogi i zupę podzielić między miseczki.
W razie potrzeby skropić sosem sojowym.
Zdjęcia Antonis Achilleos