Zupa z pieczonej dyni z szałwią

Zupa z pieczonej dyni z szałwią
Pieczone Squash zupa z szałwii może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.87 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz Acorn squash, pieprz, crème fraîche, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa z pieczonej dyni i dyni z szałwią, Zupa Z Pieczonej Dyni I Szałwii, oraz Zupa Z Pieczonej Dyni I Szałwii.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odetnij górną trzecią od każdego squasha. Zebrać nasiona z dna i wierzchołków squasha; wyrzucić. Trim wystarczy od dołu każdego squasha tak, że siedzi prosto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
3
Ustaw DNA squash i blaty na 2 duże blachy do pieczenia i mżawka z około 2 łyżki. olej, pocieranie go po wnętrzach i felgach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec 45 do 55 minut, lub aż miąższ jest miękki i złoty kolor, ale przed squash rozpocząć zapada.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem ciepło pozostało 2 łyżki. olej w dużym garnku na średnim ogniu; dodaj cebulę, paprykę, szałwię i 1/2 łyżeczki. sól i gotować na złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać czosnek i gotować 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
7
Zgarnij ugotowane mięso z squasha do garnka, pozostawiając tyle mięsa, aby squash zachował swój kształt. Utoruj wszelkie otwory w "miseczkach" do squasha z gotowanym squashem i utrzymuj je w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
8
Do garnka dodać 5 filiżanek zapasów, pozostałe 1 łyżeczka. sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
StadoStado
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
10
Czystą zupę w partiach w blenderze, dodając więcej wywaru, jeśli zupa jest zbyt gęsta(przykryj ręcznikiem, aby gorąca zupa nie tryskała). Podgrzać w garnku. W razie potrzeby wymieszać crme frache i więcej wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
11
Zupa z chochli do miseczek do squasha i wierzch z liśćmi szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia57
Magazyn