Zupa z ostryg i kukurydzy
Zupa z ostryg i kukurydzy może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 179 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz zieloną cebulę, standardowe ostrygi, kukurydzę pełnoziarnistą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oyster Corn Chowder, Oyster Chowder, oraz Oyster Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić ostrygi, zastrzegając sok, i odstawić ostrygi na bok.
Mąkę umieścić w małej misce. Stopniowo dodawać sok z ostryg, mieszając trzepaczką do wymieszania; odstawić.
Margarynę roztopić w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, i marchew, i smażyć 5 protokół.
Dodać mleko i pokrojone w kostkę ziemniaki; doprowadzić do duszenia. Przykryć i gotować 10 protokół.
Dodać kukurydzę; przykryć i gotować 5 minut.
Dodaj ostrygi, mieszaninę soku z ostryg, sól, ostry sos i pieprz; gotować, odsłonięte, 6 minut lub aż krawędzie ostryg zwijają się. Chochle do miski zupy, i top z zielonej cebuli.