Zupa z marchwi i kolendry
Zupa z marchwi i kolendry może być tylko zupą, której szukasz. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 61 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, bulion warzywny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Z Marchwi Kolendrowej, Zupa z marchwi i kolendry (Cilantro) , oraz Zupa Z Marchwi I Kolendry (Cilantro) .
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu, i gotować cebulę, marchew, czosnek, i Chile pieprz do miękkości.
Wymieszać w pomidorach, wywar warzywny, 1/2 kolendry, ocet balsamiczny, cukier, brązowy sos, i sos Worcestershire. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 30 minut.
Przełóż zupę partiami do blendera lub robota kuchennego i zmiksuj na gładką masę. Wróć do garnka i kontynuuj gotowanie aż do ogrzania.
Zupę wyjąć z ognia i wymieszać ze śmietaną. Drobno posiekać pozostałą kolendrę i wymieszać z zupą, aby służyć.