Zupa z kurczaka i ziemniaków z pierogami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz odtłuszczony bulion z kurczaka, liście szałwii, pory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rosół z kluskami ziemniaczanymi, Zupa z indyka z kluskami ziemniaczanymi, oraz Zupa ziemniaczana z kluskami Szpinakowymi.
Instrukcje
1
W 6-do 8-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić kurczaka, bulion, i całe liście szałwii do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, odtłuszczając i odrzucając pianę, która unosi się na powierzchni, aż kurczak nie będzie już różowy w kości (wycięty do testu), o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Tymczasem od porów odciąć i wyrzucić końce korzeni i ciemnozielone wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Wytnij białe i jasnozielone części wzdłuż na pół i dobrze spłucz pod bieżącą wodą, przerzucając warstwy, aby uwolnić ziarno. Pory cienko pokroić w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Podnieś kurczaka z bulionu. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby go obsłużyć, pociągnij mięso na strzępy (wyrzuć kości).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
5
Dodaj ziemniaki, seler, marchew, por i 2 szklanki wody na patelnię z bulionem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do medium, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie po przekłuciu, 20 do 30 protokół. Wymieszać z rozdrobnionym kurczakiem.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Tymczasem w dużej misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, sól i posiekaną szałwię. Wymieszać z mlekiem, ubitym jajkiem i białkiem, i roztopionym masłem tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. Cebula
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Na powierzchnię gotującej się zupy wrzucić ciasto z kluskami w 12-14 łyżkach stołowych. Przykryć patelnię i dusić na średnim ogniu (nie dopuścić do zagotowania zupy), aż nóż włożony w środek pieroga wyjdzie czysty, około 10 minut. Kadzi gorącą zupę do miski.