Zupa z dyni chorizo i Czarnej Fasoli

Zupa z dyni chorizo i czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 321 kalorii, 16G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przepis ten zachwycił 1644 osoby. Mieszanka oregano, puree z dyni, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa z czarnej fasoli z chorizo i limonką, Wenezuelska zupa z czarnej fasoli i Chorizo, oraz Negra Modelo Chorizo & Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chorizo ugotować na dużej patelni z sosem na średnim ogniu, około 7-10 minut, rozbijając go podczas gotowania i odstawić.
Dodać olej i cebulę, i saute do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek, kminek i cynamon i saute aż pachnące, o minutę.
Dodać chorizo, bulion, puree z dyni, czarną fasolę, pokrojone w kostkę pomidory i Chipotle, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z sokiem z limonki i kolendrą i podawać z ulubionymi dodatkami, takimi jak awokado, śmietana, ser itp.