Zupa z duszonych warzyw i szynki
Zupa Duszona Warzywa i Szynka to danie główne bez nabiału. Za 1,65 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2 osobom. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 13 g białka i 4 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga pomidorów z puszki, bulionu z kurczaka, bazylii i pieprzu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 78%, to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Zupa grochowa z szynką i warzywami, Zupa fasolowa z szynką i warzywami oraz Zupa grochowa z szynką i warzywami.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz pomidory, bulion z kurczaka, bazylię i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z mieszanką warzyw, szynką i fasolą. Wróć do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić około 10 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie. Wmieszać makaron i podgrzać.