Zupa Z Czterech Cebul

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z czterema cebulami. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 21g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, parmezan, tłusty odtłuszczony bulion wołowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, zupa cebulowa, jak zrobić zupę cebulową, oraz Trzy Zupy Cebulowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czerwoną i słodką cebulę pokroić na pół wzdłuż; obrać i cienko pokroić w poprzek.
Odciąć i wyrzucić ciemnozielone wierzchołki i końce korzeni z pora.
Porów przeciąć na pół wzdłuż i dobrze spłukać pod bieżącą wodą, przerzucając warstwy, aby uwolnić ziarno. Porów pokroić cienko w poprzek. Szalotki obrać i cienko pokroić w poprzek.
W 4-do 6-quart patelni na średnim ogniu, roztopić masło.
Dodaj czerwoną i słodką cebulę, por i szalotkę.
Posypać 1 łyżeczką soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu i dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu, aż cebula będzie bardzo miękka i głęboka złocisto-brązowa, około 1 godziny.
Wymieszaj bulion, wino i tymianek, dodaj pieprz i więcej soli do smaku. Doprowadzić do duszenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, do mieszania smaków, o 10 protokół (patrz UWAGI).
W małej misce wymieszaj sery Swiss i dry jack. Ustaw żaroodporne Miski na zupę na blasze do pieczenia. Kadzi gorącą zupę do miski. Kromkę chleba ułożyć na każdej misce zupy, a następnie posypać każdą z 1/4 szklanki rozdrobnionego sera.
Zupa Broil około 8 cali od ciepła, aż ser jest bąbelkowy i zaczyna brązowieć, 2 do 3 protokół.