Zupa Z Czterech Cebul

Zupa Z Czterech Cebul
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z czterema cebulami. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 21g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, parmezan, tłusty odtłuszczony bulion wołowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, zupa cebulowa, jak zrobić zupę cebulową, oraz Trzy Zupy Cebulowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czerwoną i słodką cebulę pokroić na pół wzdłuż; obrać i cienko pokroić w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka CebulaSłodka Cebula
2
Odciąć i wyrzucić ciemnozielone wierzchołki i końce korzeni z pora.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Porów przeciąć na pół wzdłuż i dobrze spłukać pod bieżącą wodą, przerzucając warstwy, aby uwolnić ziarno. Porów pokroić cienko w poprzek. Szalotki obrać i cienko pokroić w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
W 4-do 6-quart patelni na średnim ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj czerwoną i słodką cebulę, por i szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka CebulaSłodka Cebula
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Posypać 1 łyżeczką soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu i dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu, aż cebula będzie bardzo miękka i głęboka złocisto-brązowa, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Wymieszaj bulion, wino i tymianek, dodaj pieprz i więcej soli do smaku. Doprowadzić do duszenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, do mieszania smaków, o 10 protokół (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
W małej misce wymieszaj sery Swiss i dry jack. Ustaw żaroodporne Miski na zupę na blasze do pieczenia. Kadzi gorącą zupę do miski. Kromkę chleba ułożyć na każdej misce zupy, a następnie posypać każdą z 1/4 szklanki rozdrobnionego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
9
Zupa Broil około 8 cali od ciepła, aż ser jest bąbelkowy i zaczyna brązowieć, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
10
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn