Zupa Z Awokado Mexicana
Zupa z awokado meksykańska jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz awokado, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Zupa z czarnej fasoli i cebuli w stylu Mexicana., Pizza Mexicana, oraz Arroz A La Mexicana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odrzuć łodygi i nasiona chili (i przycinaj żyły, jeśli pożądane jest mniejsze ciepło). Drobno mielone chili.
Z masher ziemniaków lub widelec, mash awokado aż prawie gładkie, pozostawiając kilka małych kawałków.
Dodać chili i sól do smaku.
Na patelni 3-do 4-kwartowej doprowadzić bulion do wrzenia na dużym ogniu.
Tymczasem kopiec równe porcje puree mieszaniny awokado w płytkich misek zupy.
Kadzi gorący rosół z kurczaka wokół awokado w miseczkach zupy.
Każdą porcję posypać posiekaną kolendrą.