Zupa z awokado i grejpfruta
Zupa z awokado i grejpfruta to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 279 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, rukolę, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka z grejpfruta i awokado, Awokado I Grejpfrut Millefeuille, oraz Sałatka Z Awokado Grejpfrutowa.
Instrukcje
Używając ostrego noża, obrać grejpfruta, usuwając cały gorzki biały rdzeń. Pracując nad sitkiem ustawionym na średniej misce, przeciąć między membranami grejpfruta, aby uwolnić sekcje do sitka. Wycisnąć sok grejpfrutowy z membran przez sitko. Rezerwy soku i grejpfruta sekcje oddzielnie.
Doprowadzić mały rondel z wodą do wrzenia; napełnij średnią miskę wodą z lodem. Blanszuj rukolę, aż utykasz, około 30 sekund.
Rukolę odcedzić i schłodzić w lodowatej wodzie.
Ponownie spuścić rukolę, wyciskając nadmiar płynu. Rukolę drobno posiekać.
W blenderze lub robocie spożywczym przecier awokado z blanszowaną rukolą, imbirem, sokiem z limonki i zarezerwowanym sokiem grejpfrutowym. Z włączonym urządzeniem dodaj schłodzony bulion warzywny i wodę z lodem i przecier zupę z awokado, aż się połączą. Zupę przyprawiamy solą i kadzi do miseczek. Tuż przed podaniem udekoruj kawałkami ogórka, szczypiorku i grejpfruta i podawaj.