Zupa wołowo-jęczmienna I
Wołowina i jęczmień zupa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis zupy. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 42 grosze za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka soli koszernej, jęczmień, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa jęczmienna wołowa dla 2, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kości wołowe w dużej wolnej kuchence.
Dodaj sól, łodygi selera, cebulę, bukiety garnis, pieprz, marchew, pietruszka i czosnek. Napełnij powolną kuchenkę w ciągu 2 cali od góry gorącą wodą i gotuj przez 6 godzin, przykryte na dużym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Dodać jęczmień i gotować jeszcze przez 2 godziny mieszając od czasu do czasu lub aż mięso będzie można łatwo usunąć z kości.
Usunąć i wyrzucić cebulę, bukiety garnis, seler i pietruszka.
Przenieś kości do naczynia i usuń mięso z kości, uważając, aby nie zdjąć chrząstki lub chrząstki.
Włożyć mięso z powrotem do zupy, wymieszać i podawać.