Zupa wołowo-jęczmienna
Zupa wołowa i jęczmienna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 343 kalorie, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać mniej sodu bulion wołowy, marchew, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa wołowo-jęczmienna, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa.
Instrukcje
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać połowę wołowiny; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą wołowiną.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj por, marchew, i czosnek; smażyć 4 protokół lub aż lekko rumiane. Wołowina na patelnię.
Dodać wodę i kolejne 5 składników( przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Dodać jęczmień; gotować 30 minut lub aż wołowina i jęczmień będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.