Zupa wołowa na szybko
Beef Soup in a Hurry to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 1,28 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 27 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 211 kalorii . 12 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga ziaren kukurydzy, gulaszu wołowego, pomidorów z puszki i sosu pieprzowego. Będzie hitem na Twoim zimowym wydarzeniu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 95% , co jest wybitnym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Galbi Tang (koreańska zupa z krótkich żeberek wołowych) , Sycąca zupa wołowa z grzybami i Orientalna zupa wołowa z makaronem .
Instrukcje
Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu nadającym się do kuchenki mikrofalowej. Przykryj i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej na dużej mocy przez 3-5 minut lub do momentu, aż składniki się podgrzeją, mieszając raz.